Skru op for glæden og overskuddet

Et kort foredrag om kunsten at leve et passioneret liv – ikke kun på arbejde.

Vores passioner er vores kilder til vedvarende glæde, energi og personligt overskud.

Mindre end 20% af danskerne er engagerede i deres arbejde – passionerede omkring det, de gør. Jeg arbejder for at vende den statistik på hovedet. Når vi er klar over og udlever vores passioner, så opleves (arbejds)livet desuden meningsfyldt, og vi får adgang til en større indre ro – bliver klar til at tage et stærkere personligt lederskab i vores (arbejds)liv.

Som en visionær og passioneret leder, så smukt formulerede det: “Når mine medarbejdere er fulde af glæde og energi i hele deres liv – så er det også det, de tager med på arbejde”.

Når vi så samtidig kender vores fælles afdelings- eller virksomhedspassioner og unikke bidrag, så bliver vores fælles retning klar og tydelig. Det bliver lettere at tage både strategiske, faglige og daglige beslutninger i overensstemmelse med vores virksomheds formål. Det er som at få et fælles kompas eller navigationssystem i afdelingen eller virksomheden.

I dette foredrag hører I om The Passion Test® som metode til at:

  • Opnå klarhed omkring, hvad det er, der betyder mest for jer i jeres liv
  • Finde jeres top 5 passioner

I får formlen til at skabe et (arbejds)liv med glæde, energi og overskud. Jeg afslører også en hemmelighed, der kan sikre jer et liv med glæde, energi og overskud resten af jeres liv.